Den 9 august

   Godmorgen!
    Jeg har lige fået morgenmad. Nu skal vi have matematik. Det er sidste gang i LAAAAAAAAAAAAAANG tid. Nu skal vi nemlig snart ud og rejse....siger mor.
    Nå men jeg kan jo lige så godt få lavet det matematik med det samme. Sådan. Det var den første side. Jeg skal lave 3 sider mere for at nå dertil hvor jeg skal. Vi skal lave noget om flerleddet størrelse på regnestykker, og om reglerne om det. Den side før var med noget om person nr. det var en noget besværlig smøre! Nå men det her ser ud til at være hundrede gange mere indviklet. Ava, det forstod jeg ikke. Forklar lige det IGEN. Nå sådan. Det vil sige at de vil fortælle os noget som vi lærte for lang tid siden, bare på en meget mere besværlig måde....! Så er er jeg med. Nå men det er jo nemt nok hvis det bare er sådan.
    Nå nu er jeg så kommet til næste side. Den handler om næsten det samme, her er bare mange gange flere tal! Nå men det lyder jo ikke SÅÅÅÅ nemt igen. Nå skidt pyt, det er jo bare at køre igennem så slipper jeg jo sikkert for det en anden gang, så kan jeg jo bare hvis jeg får det igen lave det dobbelt så hurtigt som nu!
    Nu er jeg kommet til den sidste side som er en husker du.
♫♫Husker du...?...nej nej nej nej, matematik, gå ud og leg, husker du, nej slet ikke spor, spørg heller min lille mor, dum DUMMM.♫♫!   
   
Nu har mor rattet den. Nå jeg kunne vist alligevel huske noget! Det var da rart.
    Nu skal mig og mor ud at købe ind. Vi skal bare købe lidt til når vi skal ud og køre. Nu går vi. Der er jo ikke særlig langt derover. Det er bare lige rundt om det hjørne og så til venstre og lidt lige ud og så til venstre igen, så over et fodgængerfeltet, og så til sidst igennem et parkeringshus, så er man der. Når man så skal ind til indkøbssænteret, skal man bare gå til venstre lidt op af en gang, og så er man der. 
    Nu har vi købt ind. Vi er på vej hjem. Der er godt nok HEDESLAGENE! Det er virkelig alt for varmt. Nå men nu er vi hjemme. Mor siger at det bliver mørkt om time, og hvis jeg skal have noget aftensol at lege i. Så nu vil jeg lige lidt ud til poolen.
    Vi har lige fået aftensmad. Jeg vil lige lægge mig til at se lidt sport. Det er sent, så det kan godt ske at jeg falder i søvn, så godnat hvis jeg falder i søvn.

ZzZzZzZzZzZzZzZ 

KIG HER ALLE SAMMEN

 DET HER BLIVER SIDSTE GANG JEG SKRIVER, FOR NU SKAL VI PÅ FERIE, OG SÅ KAN JEG IKKE KOMME TIL AT SKRIVE DAGBOG! 

 tilbage til forsiden