Den 8 august

    Jeg er klar, siger far nu om morgenen, men det er jeg ikke. Vi skal til australsk fodboldkamp i dag og jeg er ikke engang kommet op af sengen endnu. Nå, op  det skal man, så det kan ligeså godt være nu som senere. Gnufle gnufle, uuhm det er godt at få morgenmad. Nums nams nims vi skal også have pandekager, er det bare luksus eller hvad? Nå men vi skal jo faktisk også til at skynde os afsted hvis vi skal møde John på toget - nu kommer toget med John i. Vi hopper ombord og er på vej til australsk fodboldkamp. Vi skal se Westcoast Eagles og Brisbane Lions spille, og Brisbane Lions skal vinde, juhuu, ellers får de bøllebank.
   Nu er vi ved stadionet  og der ligger der en heppedimsbutik. Vi skal over og se hvad de har. Se det flag, det må vi ha. Nu går vi ind igennem stadiondøren. Vi skal sidde lige bag ved målet. Bare vi ikke får en bold i hovedet. Se nu løber spillerne på banen, heja, heja, Brisbane Lions. Og nu kommer de andre øøøøøv. De varmer op og nu kommer dem fra det andet hold og kyler bolde i hovedet af os!
    Nu går kampen igang, øv de andre startede med at lave et mål. Jaaa nu scorede vi et 6 points mål. Øv nu scorede de andre et - vi er et godt stykke inde i kampen nu. Vi fører med et mål, juhuu - - - vi er i tredje halvleg og de andre fører stort, øv. Nu er vi i fjerde halvleg, de andre fører med 20 point hvordan skal det dog nogensinde gå? Nu er kampen slut. Vi tabte øv bøv.
    Nu skal vi til at hjemad men vi skal først et smut forbi South Bank så vi kan tage CityCatten hjem. Nu er vi ved South Bank. Vi skal lige gå en lille tur siger mor, og så skal vi tage  CityCatten ud til universitetet og så skal vi tage bussen hjem. Vi kommer lige forbi en cafe, der vil mor og far ind og ha en bajer. Det var den bajer den gled hurtig ned! Nå siger far, vi skal også til at over til CityCatten ellers sejler den uden os. Nu er vi ombord på CityCatten og nu sætter motoren igang. Uh den sejler godt nok hurtigt, vi står uden for så jeg får helt vindblæst hård og tårer i øjnene. Nu er vi fremme ved universitetet, det var godt nok en hurtig CityCat, hurtigere end den mig og mor tog. Vi må skynde os over til bussen så vi kan komme hjem. Nu er vi hjemme og jeg er træt. Vi skal have aftensmad nu. Nu har vi fået aftensmad, jeg er godt nok træt og går i seng.

Godnat og sov godt din lille hottentot.

Her sidder vi så.

Så er der fut i fejemøjet.

Måååål, for en gang skyld til Lions.

 

 tilbage til forsiden