Den 5 august

Så er det morgen IGEN. Jeg er egentlig ikke træt...!
    Vi har lige fået morgenmad, mig og mor altså. Far er på arbejde. Vi skal have hjemmeskole idag. Vi skal starte med at have boganmeldelse.  Så skal vi have svømning, og så matematik.
    Nu skal vi til at lave boganmeldelse. Jeg skal skrive om en bog der hedder: "Erik menneskesøn". Mor stiller nogen spørgsmål, siger hun. Og så skal jeg skrive et resume. Nu er jeg kommet til resumeet. Det er nemt at skrive resumeer. Det syndes jeg iværtigfalde.
    Nu er dansktimen slut. Jeg skal have svømning nu. Jeg skal lige ind og klæde om og så - så nu er jeg klædt om! Uhhhhh det er koldt. Nå nu kan det da vist også være nok med det kolde gys, jeg har vist  været i i et kvarter nu....!
    Nå men så er der jo også matematik timen vi skal have overstået. Vi skal lave om det der med procenter og alt det der. Det er jeg efterhånden kommet godt igang med. Det er bare lige at bruge lommeregneren, og så svupt så er det regnet ud! Nåja, der er jo også noget i ekstra tiktak  der skal laves. Det er noget som jeg har lavet for lidt tid siden. Der er jeg vist lidt bagud. Nå men det er heldigvis nemt. SÅ det er bare lige at svip og svap og svup så er jeg færdig.
    Nu skal vi have gymnastik, selv om vi har haft svømning. Vi skal ud at løbe. Det er bare dejligt at kunne slappe lidt af i hovedet! Nå men vi løber først på løbebanen, siger mor. Det er dejligt at løbe, det er bare så dejligt. Nå men nu har vi løbet, eller JEG har løbet nogle runder. Nu siger mor at vi skal løbe forhindrings banen - så nu har vi løbet forhindrings banen. Så skal jeg lige løbe nogle flere runder på 400 meter banen.

Waltzing Matilda
Her er "Waltzing Matilda".


    Nu er vi hjemme igen. Det er ved at være midt på dagen, og jeg vil ud i regnskovshaven. Men mor siger at vi skal blive, hun siger at nu har vi bugget pladser på et skib hvor man sejler ud til nogen koralreve og dykker i dem. Mor siger at skibet hedder: "Waltzing Matilda". Det er jo næsten som Matilde hjemme fra Dannemark! (Hun går i min klasse). Tihi det var sjovt, bare hun læser denne her side! Nu, da mor sagde det, kommer jeg til at savne alle dem som jeg ikke har set siden ferien begyndte:-(.......:-(.......! Jeg savner jer altså vildt meget!    
    Mor siger noget mere, hun siger at der er en slags national sang her ovre. Den lyder sådan her et eller andet Waltzing Matilda .......
    Nu skal vi at spise med John og Debbie. Vi skal over på en indisk restaurant og far skal have "extra hot" har jeg bestemt. Det får han nemlig ikke selv lov til at bestemme. Hu kommer maden ind. Far smager på den og begynder at tudbrøle. Lidt tid efter siger han at det var ikke specielt stærkt, det er bare sådan noget jeg kan tage hver dag hvis det skal være. Blæremås, blæremås, restauranten er jo ved at blive oversvømmet af dine tårer. Nu siger John noget. Hvad er det lige han siger, at der er nogen plasticposer på dyrskue som man mindst skal have fire af. Nu er maden spist og vi skal til at hjem og i seng.
                 Det er sent og jeg skal sove, ligesom alle i verdens, ja hvad rimer på verdens og passer til mit digt?   

                                                        tilbage til forside