Den 4 august

 Det er morgen. Tidlig morgen. Jeg skal op og det hurtigt, for idag kommer der en rengøringsdame.
    Jeg har lige fået morgenmad. Vi skal ikke i hjemmeskole lige med det samme i dag. Det skal vi ikke fordi at vi skal end og se "Shrek 2". Men vi skal først og fremmes ud af huset fordi at der skal gøres rent i hele lejligheden. Shrek 2 går først kl. 12, så vi må nød til at tage over i shopping centeret.
    Nu er vi i shopping centeret. Mor skal have en skjorte bluse, siger hun. Jeg skal vist ikke have nået. Jeg mangler ivertifalde ikke nåe.....SE DEN T-SHIRT, MED ABER DEN ER SEJ!     Må jeg få den moar. Tusind millioner af takker! Nå men vi skal også ned til biografen. Vi skal jo nå det inden filmen begynder. 
    Nu er vi i biografen. Der kommer den der lille sjove ting der siger man ikke må ryge, der er masser af lækker slik i slik baren, og at man ikke må have mobiltelefonen tændt. Nu begynder filmen                                              nu er filmen SLUT og vi er på vej hjem. Nu skal jeg hjem og i hjemmeskole. Vi skal selvfølgelig have matematik som altid.
    Nu er vi hjemme. Vi skal til at have matematik. Det er stadig det der med procenter og alt det der. Jeg skal lave nogen sider, vi har ikke aftalt det endnu.

Her sidder jeg så dybt koncentreret om at skrive dagbog.


    Nu har vi haft matematik. Jeg lavede 4 sider. Nu skal vi have gymnastik. Vi skal ned at løbe. Nu skal jeg løbe. Parat start LØB. Jeg løber runden på 400 meter. Mor siger at jeg var lige under et minut. Nu løber jeg en til runde. Nu spørger jeg om vi ikke kan tage redskabs banen rundt? Takker!
    Vi er hjemme igen nu. Jeg løb noget, sådan ca. 1,400km. Mor skal til at lave mad, og jeg skal slappe AF! Lad mig nu se, hvad er der i flimmerkassen. Der er australskfodbold. Nu skal vi spise siger mor. Vi skal have meksipanerpandekager det er min livret.
    Vi har lige spist. Nu sidder jeg og laver ingenting. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal lave. Men at lave ingenting er mere kedeligt end noget andet! Det er jeg iværtifalde ikke den eneste der syndes. Det syndes jeg også selv.
    Nå men så læser jeg da hvis det ikke kan være anderl                                                    

Jeg er træt og går i seng. Håber i må sove som en træt lille dreng! 

 tilbage til forsiden