Den 3 august

 Det er morgen og jeg skal op. Jeg skal strække min dovne krop. For jeg skal op.
    Jeg har lige fået morgenmad. Vi skal til en China Town i dag. Men først skal vi have lidt hjemmeskole. Det vil sige at skemaet i dag kommer til at bestå af: Engelsk, matematik og kinesisk! Det er måske lidt spøjs, men det er altså det vi skal have.
    Vi skal til at have engelsk. Vi skal læse om koalabjørnen. Den er bare så SØD! Der står en masse om den. Vi er blevet enige om at vi skal nå to sider. Der står en masse på de to sider.
    Nu skal vi til at have matematik. Engelsk timen gik med at jeg læste det inde i mig selv. så læste jeg det op for mor, og så stiller hun nogen spørgsmål.
    Nå men matematik er nu engang matematik, og det skal laves ellers bliver det jo ikke til noget. Det er bare det samme som igår, så det er nemt nok. Jeg er ved at være færdig nu. Vi skal jo også til China Town. Vi skal lige have frokost og så skal vi med toget til china town.
    Nu sidder mor og mig i toget. Vi er lige ved at være der, en station fra. Nu er vi der. Så skal vi bare ned af den der gade og op af den, og så den der vej, og så ned, og så er vi der. Siger det inde i mig, det var vist sådan noget i den stil mor sagde. Der ligger den første kinesiske butik. Den skal vi da ind i. Øj se de der flotte klipklapper de er altså smukke. Må jeg ikke nok få dem. Tusinde tak! Dem er jeg rigtig glad for.
    Vi er kommet forbi en masse kinabutikker nu. Vi har været inde i de fleste af dem. Der var en butik hvor man kunne købe HELE ænder, ande hoveder, hønsefødder, andefødder og en  masse andre ting. Der var også et kinesisk supermarked hvor man kunne købe blandede supper. Bl.a. en suppe hvor der var SØSTJERNER i!
    Nå men nu sidder vi altså i toget på vej hjem. Vi kom på lige uden for storbyen så der var stadig ledige pladser. Nu er der bare helt proppet af mennesker der står mast helt sammen. Nu er ve ved vores ende station. Vi skal vist skynde os nu, for klokken er blevet mange, og far er nok kommet hjem og sidder og fryser selvom det er varmt. Haha det har han godt af. Nå men nu er vi hjemme. Hvad døren er åben. Far står i døråbningen, hvordan er han kommet ind. Var der en ekstra nøgle eller hvad? Nå skal pyt. Jeg vil lige læse lidt i min bog....hov mine sovedyr kalder på mig!  Hvad er det de vil? Nåre hvor sødt de laver en sang til mig. De er godtnok søde. Tak venner!
    Nå men nu skal vi spise.
                                      Det er sent og jeg skal sove i min lille hængekoje!           

Her er så indgangen til Chinatown.

Her står mor ved et lille kinesisk tempel..

Her står jeg så ved nogle vejskilte på australsk og kinesisk.

 tilbage til forsiden