Den 31 juli


Så er det morgen. Det er idag vi skal i "Dream World!" .
    Vi skal lige have morgenmad og så skal vi afsted. Nu har vi fået morgenmad, og nu kører vi! Jeg skal lige slappe lidt af .......................................... hov vi er ved at være der. Har jeg sovet? Åbenbart. Nå men nu er vi der! Vi skal ind og prøve en masse ting! Nu er vi inde. Jeg har lidt bilkvalme. Men der er heldigvis også en dyrepark herinde. Vi skal derover nu til at starte med. Der er en masse dyr. Der er krokodiller, koalaer, dingoer, køer, grise, lam, får, høns og ænder......OSV...... Nu er min kvalme væk. Den der skal vi prøve. VUUUU, der er fart på. Den der skal vi også prøve. Vi stiller os i kø. Se der et stort firben, og se DER et kæmpe stort firben! HVUU den var sjov. SE DEN DER; DEN SKAL VI PRØVE!!. Nå men nu går vi bare og kigger lidt. Jeg kan lige fortælle hvad det var vi prøvede. Først prøvede vi træstammerne. Man blev trukket op af en bakke, og så blev man sat af sted, man blev plask våd, og det var skide skægt. Så tog vi de gamle biler, de var også sjove. Det bedste ved dem var at der var en rigtig speeder, hvis man ikke trykkede den ned, gik den i stå! Så til sidst prøvede vi en rutchebane, hvor man hang med benene ned. Man sad bare i en stol, og ikke andet.
    Nu er vi på vej hen imod noget hvor der er to loop. Så vi skal altså køre på hovedet to gange! Det bedste er at vi har fået lokket mor med op i den. Nu stiller vi os i kø. Den er mega lang. Men der kommer mange med hver gang. Så nu er det os! Øv nej det var det ikke helt. Der kommer to hold ind hver gang åbenbart. Vi står bare i et irriterende rum hvor lyset blinker og blinker........ Nu er det vores tur! Juhuuuuu, nu starter vi. Orrrr det går hurtigt. Hvoooov der kom det første loop... og der kom det andet! Orr nu er turen slut. Den tur gik godt nok hurtigt. Men den var bestemt ventetiden hver.
    Nu er det frokost. Vi spiser en sandwich. Nams nams den smager godt. Nu skal vi snart til at hjem men ikke helt endnu. Nu går vi hen for at prøve nogen, så vi stiller os i kø. Nu skal vi on board, ai ai kaptajn. Vi sejler lige hen imod et vandfald, men det slukker sikkert ligesom i Djurs Sommerland. Hej slukker det ikke snart, jeg har lige retning imod det, det skal til at slukke ellers bliver jeg jo våd. Aaaah nu sejler jeg ind under det, det slukkede ikke af sig selv. Jeg bliver sjask hamrende våd, ØV! Haha jeg skulle vist ikke have klaget for der har lige været bølger og far og en eller anden anden dreng er blevet sjaskhamrende våde, mere end mig! Det var godt nok en sjov tur og hvis vi svedte før gør vi det i hvert fald ikke længere for vandet var iskoldt og der var meget af det. Mor var vist den eneste der slap.
    Nu skal vi over og se en hvid og nogen orange tigere. Åh der er den hvide, den er godt nok flot. De orange er også rigtigt pæne. Men der bliver ikke mere tid til at se på dem for vi skal skynde os nu. På vejen til bilen smutter jeg lige ind i en butik. Der sidder en sovedyrskat med hovedet på skrå og kigger mig lige ind i øjnene, så jeg er nødt til at købe og betale den for det blik kan man ikke stå for. Der er nogen radiobiler vi gerne vil ind at prøve, men det kan vi ikke nå. Øv bøv prutsasa.
    Nu har vi kørt i bil i lang tid og kommer endelig til et hotel vi skal sove på i nat. I hotellet er der en bar som der larmer meget fra. Men det tager vi os ikke af og går ned og får noget i skrutten. Så går mor og far og mig ind og får en bajer, eller det vil sige mor og far gør, jeg må ikke.
    Det er ved at være sent. Vi skal til at i seng.

Sov godt.

Jeg kan ikke sove, der er alt for meget larm nede fra den bar. ØV.

 

Stakkels mig der er kommet i gabestok.

Jeg er kommet i krokodillens gab. HJÆÆÆÆLP!

Her er så den rutchebane hvor vi vendte på hovedet 2 gange.

 

 tilbage til forsiden