Den 2 august

Det er morgen meget tidligt. Jeg skal op, men først skal jeg strække min krop.
    Jeg har lige fået morgenmad. Mor og mig skal have hjemmeskole, og vi skal også ud og købe ind. Nu skal jeg lige i tøjet, og så skal jeg igang med hjemmeskolen. Jeg skal lige i bad først. Vandet er koldt. Men så går det jo bare hurtigere, så det har mor nok ikke noget imod. Men det har JEG. Nå svupsi dupsi, jeg er hurtig.  
    Jeg har lige været i bad. Jeg er også kommet i tøjet. Vi skal til at have hjemmeskole. Jeg skal lige finde mine matematik bøger. Vi skal også have engelsk og gymnastik. Men det er ikke endnu. Jeg finder mine bøger. Vi skal igang med nået nyt. Det er forskellige diagrammer. Det er også  at man skal omregne fra gader til dit, og fra brøker til dat, og fra timer til snit, og fra procent til bit. Det er nemt nok. Men man skal lige fatte brikken før den siver ind! Nu har jeg lavet det i en halv time eller sådan. Den er fiset ret godt ind, men man skal hele tiden nået nyt, så det er stadig svært.
    Jeg er lige blevet færdig med matematik. Nu skal vi have gymnastik. Men det bliver ikke helt almindelig gymnastik. Det foregår nemlig i poolen. Jeg skal lige ind og have badetøj på - så nu har jeg fået badetøj på. Jeg skal bare i vandet nu og, UHHHH  hvor er det koldt. I igen, jeg kom til at hoppe op. Og nu vil jeg blive i! Det er egentlig i så koldt at være i - nu har jeg været i i lang tid, 25 minutter eller sådan. Jeg har været helt nede og dykke og jeg har også svømmet. Vi skulle have haft engelsk nu, men det kan vi ikke nå, fordi vi skal ud og købe ind.
    Vi er i supermarkedet nu. Vi har lige været lidt rundt og kigge i shoppingcenteret. Vi skal købe STORT ind. Derfor er vi kørt i bil herind - nu er vi færdige med at købe ind. Vi skal til at hjem. Det skal vi fordi det er ved at blive mørkt, og mor skal lave mad. Far kommer nok også snart hjem, og det er os der har nøglen til huset. Vi slæber derfor alle indkøbsposerne ud i bilen. Nu kører vi ud af bilkælderen. Det tager ikke særlig lang tid at gå hjem, så det tager kun et minut eller sådan med bilen. Nu er vi der. Jeg tager min del af slæbet. Nu har jeg båret det ind. Jeg går udenfor for at se efter nogle firben. Der er et sted i haven hvor det vrimler med firben når der er sol, men det gør der åbenbart ikke når det er skumring. Nu er der ihvertfald ikke nogen. Hvad skal jeg så lave. Nå jeg kan jo altid gøre poolen ren, og det har jeg også lyst til nu. Hvad nu kommer far. Så kan vi jo gå ned at løbe, kan vi ikke nok? Taksa skalsa dusa havsa.
    Vi er nede ved løbebanerne nu, men de er optaget. Så vi går lidt videre. Der er en græsplæne der er fri. klar parat start løb...............................nu har jeg løbet lidt mere en en kilometer. Jeg har nok løbet en kilometer og to-tre hundrede meter. Nu er løbe banerne fri. Skal vi ikke gå over og løbe på dem? Okskidokski...................Nu har jeg nok ca. løbet lidt mere end en kilometer.
    Hvad skal vi have at spise? Fisk! JUHUUU. Nums nams smask smask det smager godt! Det smager rigtig godt.
    Nu er det sent og jeg skal til at i seng. Klokken er blevet over meget mere end den plager. 

Er den snart fesen ind at du skal sove GODT....?....

 tilbage til forsiden