Den 29 juli


 Så er det så morgen igen igen igen igen!
    Mig og mor har lige fået morgenmad, og nu skal vi igang med hjemmeskolen. Vi skal have matematik nu. Det er dejlig nemt det vi laver. Det er bare sådan noget med plus, og minus, gange og dividere. Jeg er næsten færdig nu, og nu skal jeg til det næste stykke, Det er PANG, jeg er gået i sort nu! Så tager vi engelsk i stedet for. Det er nemt. Vi skal læse i en brochure til "Dream World". Det er sjovt, fordi det er så nemt! Den time gik hurtigt. Nu skal vi have frokost. Jeg spørger nu mor om vi ikke kan smøre madpakker, og tage ned til parken. Det kan vi godt.
    Vi er lige kommet hen til en legeplads. Jeg har lige løbet den der forhindrings banen.
    Nu skal vi have læsetime..........---------------------------------------------------------------------------------------........ Hvad, der er en lille inder der snakker til mig. Han spørger hvad jeg hedder. Han hedder et eller andet Hilope, eller sådan et eller andet. Jeg sidder i en gynge. Han og hans ven begynder at lave en masse larm. Jeg sætter mig derfor over til mor. Hun sidder på en bænk. Så begynder den lille inder at spørge sin ven, jeg har lige fået at vide at han er spansk, nå men han spørger ham den anden, om de skal gå over og spørge om vi ikke skal være venner. Så svarer den anden: nej, ja, ja, nej, janej, og en masse jaer og nejer mere. Så går de over og spørg. Jeg siger at det kan vi da godt, men jeg skal lige læse min bog. Så nu kommer der en masse andre små børn, på 3-4-5-6 år. Der er mega meget larm. Mor synes det er blevet for koldt, og siger at vi skal hjem. 
    Vi er lige kommet hjem. Mor går igang med at lave mad. Jeg ser nået børne tv. Det er noget tegnefilm af en slags. Tihi. Det der de gør der minder mig om at da vi havde matematik, var jeg ved at blive tret. Så jeg gik hen til poolen, og stikker hovedet dybt ned i vandet. Jeg bliver jo våd i håret, og derfor røster jeg mig som en hund - der er en pumpe der kører. Der stikker jeg fødderne ned til og får fodmagsagsge.
Det kildede så sjovt!
    Nu siger mor at vi skal spise. Vi skal have kyllinge lår!
    Vi har lige spist. Nu laver jeg ingenting. Jeg må bare JEG MÅ BARE, lave gymnastik. Juhuuu, det er sjovt. Shhhhh Astrid. Kan du ikke gå ind på dit værelse? Og nu  danser og hopper og chjækker og vugger og hopper og snore jeg...! Phhhhuuuuu nu er jeg godt træt over det hele! Så jeg siger godnat, og sov så sukker sød!    
   

    tilbage til forsiden