Den 28 juli
 Så er det så blevet morgen igen! Mor vækker mig, men kun i et øjeblik, så sover jeg igen! Det siger mor nu da hun vækker mig for anden gang!
    Vi skal lige have morgenmad, jeg får som sædvanlig noget der hedder "Honigvits". Jeg skal i hjemmeskole som sædvanlig, men mor siger at det nok mest bliver en hyggetur! Vi skal over til havet, hvor vi skal gå en tur på 4 kilometer. Jeg glæder mig meget.
    Vi skal af sted nu. Vi skal først køre et stykke med tog, så skal vi gå lidt, og så er vi ved stranden. Der skal vi gå til vi finder et sted hvor vi kan få noget frokost.
    Vi er lige kommet til den lille by vi skal gå igennem for at komme ned til stranden. Vi er ved en stejl bakke. Vi skal ned af den, og så til en side, og så er vi ved et bådlav. Det er faktisk hårdt at gå ned af sådan en stejl bakke. Vi går nu til den der vej, og nu er vi ved bådlavet. Vi går ind ved nogen bænke, der spiser vi vores medbragte madpakker. Så går vi videre, der er flot ved stranden. Men lige nu er der meget lavvandet. Når der er så lavvandet, skulle man tro at der mange vadefugle, men det er der faktisk ikke. Det er ikke fordi at der ikke er nok mad, det vrimler faktisk med små krabber. Det er lidt sjovt at der ikke er flere fugle. Der er en stejl væg, som der er der fordi at der ikke skal komme vand ud over det hele når der bliver højvandet. Der er ikke højvandet lige nu, så jeg kravler op og ned af væggen, som Spiderman! Vi går - og går, og går og går og går. Og nu kommer vi så til et sted hvor man kan soppe! Nu sopper jeg, det er dejligt når man bare lige kommer ned i vandet. Det er dejligt. Men vi skal også videre, så jeg går op nu. Nu går vi ved siden af soppe pølen, og se DER der er en af de der fisk som der kan få pigge når de bliver nervøse. De skrev godt nok at det var havvand, men de kunne også godt lige skrive at der var farlige fisk. hvis i vil se en ser den sådan her ud:
Nå men lige der ligger der jo en kæmpe stor legeplads. Og der er et stor "fiskenet", som der bare er i kæmpe størrelse....JUHUUUUUU....det er sjov......- - - - -......Mig og mor sidder ved et bord i en cafe. Vi har lige bestilt sandvitser. Jeg er også godt sulten nu. Der kommer han med dem. Hmprf, det var da nogen mærkelig sandvitser, det er bare toaster. Nums, selvom det bare er toaster smager de godt nok godt!
    Nå, men vi skal jo også videre. Der er et eller andet sted, hvor der står nogen træer med nogen mærkelige rødder. Dem vil vi gerne se!
    Vi har gået i lang tid nu. Jeg er ved at være træt. Vi er snart ved de der rødder træer - de der træ rødder skulle altså være kommet nu, men det er de ikke....! Vi skal også til at tilbage til toget nu! Så de træer får vi altså ikke at se i denne her omgang!
    Vi er lige kommet hjem fra togturen. Det var en sjov tur mig og mor der var på! Det er faktisk ved at være temmelig sent. Mor skynder sig derfor at gå igang med maden. Nu kommer far også. Så er vi her jo alle sammen. Og nu skal vi spise.
    Gaaaab, jeg er træt, jeg går lige ind og tager nattetøj på! Nu sætter jeg mig til at læse. Det er en god bog, den hedder "Skammertegnet". Den er rigtig god!
    Jeg skal også i seng.
                                                                         God så nat!

Her sidder jeg så, til flod.

Her er der så en lille pelikan flok.

Her er så en Pellekan, han sidder et sted hvor der står ADGANG FORBUDT, men han sidder der alligevel, er han ikke slem.

    tilbage til forsiden