Den 27 juli
 

Det er morgen, jeg er træt, godnat.
    Jeg gider ikke op. Jeg skal op, jeg gider ikke op. Jeg går op!
    Det skal nok hjælpe at få morgenmad - nams det var godt at få morgen mad. Nu kan skolen begynde. Vi starter med matematik, siger mor. Vi har stadig om de der kvadratrødder, eller hvad det nu hedder. Jeg er ved at have et godt tav på dem, så det går hurtigt. Så nu skal vi have engelsk, vi læser færdig om næbdyret, siger mor. Det er ved at være slut på fortællinger om næbdyret nu. Ja nu er jeg faktisk færdig. 
    Igår var vi over ved et lille sted, hvor  mig og far kastede med boomerang. Imens vi gjorde det, gik mor over et sted til en park hvor der var nogle gymnastik redskaber. Der skal vi over at lave gymnastik, når vi har fået frokost.
    Vi har lige fået frokost. Mig og mor er nu på vej over for at lave gymnastik, det bliver sjov. Vi er der lige om lidt, siger mor. Jeg løber i forvejen over til det første redskab. Det er en balancebom. Nu kommer mor også. Jeg får mor lokket med til at vi skal lave gymnastik SAMMEN, og vi skal løbe rundt omkring til de forskellige redskaber. Nu løber vi over til nr. 2. Det er en stige, som man skal kravle over. Jeg er oppe på toppen af den nu. Jeg svinger benet over. Og så det andet. Og ned på jorden. SÅ kommer vi over til en armgangs dims. Jeg prøver nogle gange, men jeg kommer ikke helt over. Der er sådan at der er, nærmest lige som et fodbold mål. Det er bare meget lavere, og så står der to ved siden af hinanden. Så skal man løfte sig op i armene, og gå på strakte arme over til den anden side. Nr. 4 ting er hvor man skal i et reb, gå op af en stejl mur, og kravle ned igen. Nr. 5 ting er at man skal lave mavebøjninger. Nr. 6 ting er at man skal hive sig op i armene på en stejl og høj stang. Nr. 7 ting er at man skal lave flere mavebøjninger. Og sidst, men ikke mindst er nr. 8 ting at man skal gå op og ned af nogen trin.
    Det var den skoledag, det er ved at blive skumring, så vi går hjem. Mor går igang med at lave med, og jeg, ja jeg ser kricket.....! 
    Far er lige kommet hjem. Jeg får overtalt ham til at gå med over til gymnastik banen. Vi, eller det vil sige at JEG løber banen igennem. Far går.
    Mig og far er lige kommet hjem fra løbeturen/gymnastikturen.  Vi skal til at spise. Vi skal have Mexipaner Pandekager. 
 Ja vi har lige spist, men tro det eller ej, der er stadig kricket, det er sjette dag i træk, og det er de samme der spiller!
                            Godnat og sov godt.....!.....Z Z Z Z Z Z Z Z Z

    tilbage til forsiden