Den 26 juli

Det er så en ny dag der begynder NU!

    Vi sidder  og får morgenmad, mig og mor altså, far er taget på arbejde. I dag skal vi bare have hjemmeskole. Vi skal vist også ud at købe ind. Mon mor kan få lavet en ny bule i bilen?
    Nå, nu sidder jeg ved mine matematik bøger. Vi sidder udenfor, for vi har strålende solskin. Vi er ved at lære om et eller andet kvadratrods et eller andet. Jeg har lige fundet fidusen, så det går bare derud af. Jeg er i gang med side nr. 2 nu. Det går der ud af!
    Nu er matematik timen slut. Nu skal vi have engelsk. Jeg skal læse om et eller andet dyr, men jeg gider ikke lige have engelsk. Det får jeg vel også nok af når vi skal ud at købe ind. Jeg prøver lige at overtale mor. Jess's! Det lykkedes.
    I stedet for tager vi svømme time. Jeg har lige været inde og klæde om. For lidt tid siden fik jeg en svømme T-shirt. Jeg er overbevist om at den vil hjælpe mig meget med at holde varmen. Nu går jeg ud til mor. Jeg skal lige tage mig sammen, så mor sætter sig til at rette min matematik. Buuhuu, det er koldt. Nå ned i det skal jeg vel. Og moar kig kig KIG, jeg er i. Mor jeg fryser ikke. Min svømme T-shirt varmer meget....! Hvad skal jeg gøre fru svømmelærer? Svømme to baner, kan vi ikke godt nøjes med en? Tak skal du have. Jeg skal lige tjekke for insekter. Der er en der, og en der, og en der - det tog sin tid at finde dem alle sammen. Nå men nu svømmer jeg, jeg svømmer, JEG SVØMMER!
    Svømmetimen er slut. Mor og mig skal til at ud og købe ind. Nu er vi der, mor lavede sørme ikke nogen buler! Nu er vi i indkøbscenteret - - - - - - - - - - - - - - nu er vi endelig færdige med at købe ind. Det var en lang tur. Det er ved at være mørkt nu, vi må nok hellere skynde os hjem.
    Det er ved at være spisetid. Vi skal have fiskehaløjsa. Det skal smage, som i gamle dage.
    Vi har lige spist. Det smagte godt. Men jeg er ved at være godt træt, så jeg går ikke i seng, jeg sætter mig til at se kricket.
    GaaaaB, nej jeg er ikke træt, jeg lægger mig bare ind og læser.
                                                  Sov da så lige godt.

    tilbage til forsiden