Den 25 juli

Orrr, jeg skal..... Nå ja, jeg skal jo også op på et tidspunkt men ikk' lige nu! Nu skal jeg nemlig lige læse starten af en bog der hedder "Skammerens datter".
    Vi har lige fået morgenmad. Nu skal vi ud til havet. Jeg ved ikke hvad vi skal der, men vi skal der, men vi skal jo nok gå en tur.....! Nu sidder vi i bilen. Jeg ved ikke hvor lang tid turen tager, men jeg håber ikke at det tager mere end et kvarters tid. Nu starter vi. Jeg har det med at blive køresyg, men det bliver jeg ikke i den her bil, så det er jo skønt.
    Nu er vi der så. Det var en lang tur, den varede over en time. Nå men slemt er glemt, som jeg lige har fundet på at sige.
    Vi går et lille stykke. Så nu ser far en fugl, så han må jo nok hellere hente fuglebogen. Nå men mens han gør det, går mig og mor hen til en trappe der fører ned til stranden. Der går vi ned. Dernede ligger der nogen farvesten, og noget lyserødt, blåt og brunt ler. Nu går jeg straks igen med at lave et hulemaleri, det forestiller, ja kan i gætte hvad? Nej det er ikke en koala, det er et næbdyr. Nu kommer far igen. Han og mor sidder og ser på fugle, mens jeg laver mit hulemaleri.
    Nu er jeg færdig. Vi går videre ned af stranden. Der ser vi en masse fugle, der bliver nogen krydser i fuglebogen. Vi ser også en hejre der står på et tag som en vejr-hejre.
    Nå men vi skal videre nu. Vi skal over til en skov, hvor der er en masse vilde koalaer. Jeg glæder mig til at se om vi kan få øje på nogen vilde koalaer. Vi har jo kun set en over ved det der lille dyre reservat. Ikke der vi var i går, men det vi var i for noget tid siden.
    Nu er vi der. Vi går ind i skoven. Der er ikke lige nogen koalaer...
                                                                                                  ...JOV DER ER EN! Den sidder der oppe i træet. Er den ikke bare sød. Nå men vi skal jo også videre, vi kan jo ikke stå her og  blive bløde i knæene hele dagen.
    Ej der er en til, se. Mor vi råbte på lige præcis samme tid.
    Nu går vi videre, og der er der sørme en til! De er jo overalt, tre vilde koalaer det er altså ret godt gået, syntes jeg. De er bare så nuttede, det er altså surt i ikke kan se det.
    Nå men nu har vi ikke set nogen i noget tid. Far gider vist ikke se flere, han kigger nemlig efter fugle. Hmmmm, der står at hvis der er kradsemærker i træet, så er der koalaer i det. Nu har jeg snart set mange træer med kradsemærker, men der har ikke været koala i en eneste af dem! Jov DER er en til, den er godt højt oppe. NU har vi set FIRE vilde koalaer, det er da bare så godt gået.
    Det er en rundtur, og nu ser vi en af dem vi har set før. Vi er ved at være ved bilen. Det har været en sjov tur. Det er sjovt at se FIRE vilde koalaer.
    Nå men nu skal vi til en grillfest! Men først skal vi lige ind og købe drikkevarer.
    Det var så det. Nu er vi ved grillfesten, det bliver nok hyggeligt..... - - - - - - - - - .....Nu er grillfesten slut, vi fik en masse god mad at spise, det var hyggeligt. Nu er nogen taget hjem, men vi bliver her for at se de flyvende hunde. Der er ikke rigtig nogen. Så vi går ned på broen for bedre at kunne se dem. Nu kommer der en, nej to! Nu kommer de lidt efter lidt. Det var sjovt at se dem sådan rigtig tæt på....! Nu sidder vi i bilen på vej hjem for at få dessert.
    Nams den dessert var god, rigtig god oven i købet. Den bestod af noget lækkert kage, noget mer' lækkert kage, og nogle lækre karameller, man kunne også få vanilje is, men da jeg ikke kan lide det, sprang jeg over. Lige nu sidder jeg i bilen og mums, tænker på desserten!
Nu er vi hjemme. Jeg er træt, så jeg lægger mig til at flade rimelig træt efter den her dag, så jeg lægger mig ind og læser.
                                       Gooooooood Naaaaaaaat oooooggggg soooooooov gooooooodt!  

Her er jeg så igang med at lave et næbdyrskunstværk. Her er så mit færdige kunstværk, det tog tid, så nyd nu synet! Det her er så en vild koala, den er igang med middagsgymnastikken!

    tilbage til forsiden