Den 24 juli

Godmorgen, her og nu er jeg frisk, selvom klokken kun er 8. Jeg er frisk fordi at jeg skal læse i en bog som der hedder "Kampen om Sværdet", den er bare mega spændene, hovedpersonen er nemlig ved at DØ!
    Nå men det er ikke meget jeg får læst, for vi skal til en koala park!  Jeg glæder mig bare så meget, og det bedste af det hele er at man kan blive krammet af en koala....!....JUHUUUUU
    Nå men nu spiser vi en hurtig morgen mad, og så skynder vi os af sted NU NU NU, kom nu. Nu er vi der næsten, jeg kan bare ikke vente med at kramme den koala! Nå men nu stiger vi ud af bilen. Først ser vi på en masse koalaer, de er bare mega gega søde, nu glæder jeg mig endnu mere. Der er også nogen andre dyr, kænguruer, slanger, små kænguruer, papegøjer en masse papegøjer, skildpadder, firben....osv......................................................................................................................................................

Her står jeg så med Daniel (krammebamsen) i mine arme, er han ikke sød!


    ......nu har jeg ventet længe nok, jeg vil kramme en koala NU, NU NU NU NU NU:-(  JAAAA nu stiller vi os i kø for at kramme en koala, køen er ikke særlig lang. Nu er det min tur! Jeg går hen til damen der står med koalaen, hun siger at den hedder Daniel, og så en masse jeg ikke forstår. Men så spørger hun om jeg er stærk, jeg viser mine muller og siger at det er jeg da, (tror jeg nok). Hun siger ok, og viser mig hvordan jeg skal stå med mine arme. Jeg gør så det, og hun sætter koalaen op på dem. Nej hvor er den nuttet. Han er bare helt vildt sød, og som om det ikke er nok begynder han at bide sig selv, sådan at jeg kommer til at stå med ham i lang tid. Nu tager de billedet, far og mor skal også have billeder, så det kommer til at tage lidt længere tid. Han har bare sådan en dejlig pels. Han er så sød så sød. Og når der bliver taget billedet ligger han sit hoved op af mig og slapper helt af. HAN VAR BARE SÅ SØD!


    Nå men nu er det overstået, vi skal vente i et kvarters tid, og så kan vi hente billedet. Vi går rundt for at kigge på nogen flere dyr, der er mange her. Men der er helt klart flest koalaer. Der er også et sted hvor der kun er slanger, og den slags i ved nok ikke er så rare dyr. Der ser vi verdens mest giftige slange. Men den er heldigvis omme bag en glasrude. Så ser vi en meget giftig en som vi måske godt kunne komme til at støde ind på. Først kan vi ikke få øje på den, vi kigger i hele buret, men den er der ikke, så nu er jeg altså lidt bange. Mig og mor, eller jeg må jo nok hellere sige mor og jeg, går ud for at kigge videre. Så kalder far, han har fået øje på slangen. Så var den ikke sluppet ud. Det var godt.
    Nu går vi hen for at se efter mit billede. Det er kommet, det er bare så NUSER.
    Nu går vi over for at se et fåre-fårehundeshow. Det er meget sjov. Der er en af hundene der hopper rundt oppe på fåret. Bagefter må man komme ind til hundene, der er to andre børn som jeg bliver gode venner med. Hundene er bare nogen rigtige kælepotter. De slikker og hopper rundt. De er bare søde.   
    Nå nu går vi videre. Vi går over for at fodre kænguruerne. Jeg går hen til den første nu. Den er bare helt tam. Den er også lidt sulten, men ikke ret meget. Vi går videre, men der er ikke ret mange der er sultne. Så går vi op over en bakke. Der ligger nogen kænguruer og slapper af. Nu går jeg hen til en af den, den er MEGET sulten, hvis man tager det tæt op til dens mund. Den forvoksede kanin bruger jeg alt mit foder på.
   Nu er alt mit foder brugt op. Derfor går vi hen for at spise frokost. Nu lidt tid efter at vi har spist, kommer der en som at der skal fodre de vilde papegøjer. Man kan være med til at fodre dem, og det vil jeg jo gerne. Jeg går hen for at være med, men der er ikke flere fodre skåle tilbage. Lidt tid efter spørger far en venlig gammel dame om jeg ikke må få hendes fodreskål, og det må jeg gerne. Nu fodrer jeg papegøjer. Det er sjov.
    Nå men nu skal vi til at hjem. Vi går en hurtig farvel runde. Så går vi op i butikken. Nu sidder der selvfølgelig en koala bamse der ser mig lige i øjnene, så jeg er nød til at købe den.
     Nu sidder vi i bilen, vi er på vej hjem. Vi skal se om vi ikke kan finde et sted hvor vi kan spille boomerang. Men det eneste sted der er, er der låst. Så nu tager vi bare hjem i stedet. Nu er vi hjemme, far og mig tager ned for at kaste med boomerang. Det går godt, men nu skal vi til at hjem.
    Vi skal have aftensmad nu. Vi skal have T-bøffer, det smager godt.
    Det er ved at være sent, vi sidder og ser kricket, som er så ånd svagt, at det er sjovt.
                   Nå men det er ved at være sent, jeg ligger mig ind for at læse. Sov så godt, alle i små hottentot-er.
 

 

Det her er så nogen bedårende flyvene hunde, midt i deres middagssøvn.  Her er så en sovebamse, det er jo også så hårdt at blive set sådan på. Det er så et lille tog der kommer kørende, der er fire koalaer, men i kan nok kun se tre. Det er fordi at ved koala nr. 2 stikker der en lille hoved ud igennem maven og låret.

 

Det er så noget af FÅRESTILLINGEN med får og fårehunde. Her er et af de mange andre dyr, ser den ikke sjov ud, den har en laaaang hals.  Det er så en Astrid og en forvokset kanin, som Astriden fodrer.

    tilbage til forsiden