Den 23 juli

   
 Nej jeg gider ikke op - det er SYNDT - jeg gider altså ikke. Nogen gange ville jeg ønske at jeg var en kat, den kan sove hvor den vil og når den vil.
    Nå, jeg har lige været i bad, og nu er jeg ved at få morgenmad. I dag skal vi i biografen, og se en engelsk film, som der tilfældigvis også er på engelsk. Nå, men bagefter skal vi så ud at købe ind, og så ved jeg ikke hvad der skal ske.
    Nu skal vi til at af sted. Der er ikke særlig langt til biografen, kun en lille bitte, NU er vi der. Vi skal lige have et par billetter, og lidt slik. Og nu sidder vi i biografen. Lyset slukker, der kommer noget på skærmen, det er en lille gul tingest, den har en cigaret på fingeren, den siger at man ikke må ryge. Så kommer den lille gule tingest  igen IGEN, og nu ligger den i en masse slik, den siger: skynd dig ned i slik baren, du kan stadig nå det, popkorn, karameller, slik SlIk SLIK!. Nu kommer den lille gule tingest igen IGEN igen, denne her gang, er den ved at kværke en mobiltelefon, den siger: SLUK MOBILTELEFONER I FILMEN, DET FORSTYRRER!  Nu kommer der nogen almindelige reklamer. NU begynder filmen, endelig.
    Filmen er god og spændene. Se om i kan gætte hvad det er fon en. Jeg siger det ikke. Jeg kan sige at det er noget med en dreng, han har et ar, han går på en speciel skole. Mere siger jeg ikke. Nå men ellers handler filmen om at han skal dræbe en sammen med sine venner, men så ender det med at de redder ham? Lidt mærkeligt, men sådan er det altså.
    Nu er filmen slut, har i gættet hvad det er fon en? Nå men nu skal vi altså ud at købe ind. Vi går hen til "the shopping center." Nå men nu er vi igang. Først kigger vi efter svømme T-shirts, men vi finder kun nogen til 50-65$, som i danske kr. er 225-ca.300kr. Men så i den sidste butik finder vi en til 17$, det er ca. 76kr. en lille forskel.
    Så vil jeg gerne ind i en dyre butik, som jeg så fortryder, for i vinduerne er der små og store hundehvalpe, SNØFT...Det skulle være forbudt...! Her er hvad jeg ville sige:   FORBUDT!!!   det ville jeg helt klart sige hvis jeg blev spurgt om det.
    Nå men vi skal købe ind. Vi køber kun ind så vi kan have det i hænderne, for vi har ikke bilen med. Klokken er blevet mange, vi har vist købt lidt for meget ind, det er ihvertfald tungt at slæbe på.
    Nu er vi hjemme, mor er ved at lave mad. Nu skal i høre hvad vi skal have: til forret skal vi have artiskokker, så skal vi have kæmperejer, røget fisk, små majs, tomater og brød.
    Nu skal vi spise, nams jeg glæder mig. MUHMS kæmperejer smager godt, det gør fisken også, artiskokkerne smagte sjovt, det er en mærkelig grønsag, den er så stor, og man får så lidt ud af den!

Nå men dagen er ved at være slut, godnat og sov godt!

   tilbage til forsiden