Den 22 juli

Så blev det så den 22, jeg skal op og bruge min krop, det blir' nok bare en dejlig dag, men desværre langt fra vennelag, jeg savner jer alle kan i tro, min krop har fået et nyt sted at bo, vinter er der her, men ikk' ved jer, vi har solskin, har i mon hos jer, Jer Jer Jer JER, vi har solskin har i mon hoos jer....
    Så, idag er det bare en helt almindelig skoledag i Palme Skolen. Jeg er ved at gå ud med mine matematik bøger, mor venter derude. Hun har forberedt sig, og nu forklarer hun mig det. Det er nemt nok når man lige får det ind i hovedet. Nu efter matematik, har vi dansk. Jeg skal lave en dyre fabel, og den bliver om næbdyret. Den blev god, siger mor. Nu har vi læse time. Jeg læser i en bog der hedder "Drengen og sværdet", den er god. Nå men nu er det sidste time, der har vi gymnastik, det har vi hver dag i sidste time. Jeg løber lidt, kaster med boomerang, og til sidst leger jeg på en legeplads, mærkeligt nok for store børn ;-/.....!
    Klokken er blevet 5, det bliver snart mørkt. Så vi går hjem, mor for at lave mad, og jeg for at flade lidt ud. Nu er vi hjemme, jeg tænder for flimmer kassen, og på sportskanalen er der kricket. Det er et eller andet hold, mod et eller Andet hold. Det er meget meget spændene. Hehe, der sidder en af publikummerne med et champagneglas i hånden, og gAbEr. Det ser ret så komisk ud. Nå men hvis i ikke ved hvad kricket er kan jeg sige ganske kort, at det er et spil for de dovne gentlemans typer. Det går rent ud sagt ud på at der er en der skal kaste en bold, en anden skal prøve at ramme den, og hvis han rammer den, skal to andre lunte (løbe langsomt) og se hr. prutte fornem ud. Hvis man så ikke rammer bolden, kun snitter den og den bagved griber den er man død. Man kan ærligtalt godt forstå det der publikum, men det så altså ret sjovt ud.
    Nå jeg skal lige på vc, aarrrrrrrr, moar kom lige, faaar, der er en kæmpe kakkelak på gulvet. Den kigger på mig og bevæger sine følehorn. ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, kom nu. Far du tager den bare ikke i hånden. tænk nu hvis den er giftig. Så tager han den, er man så bare uklog, eller er man så bare uklog. Så når han har rørt ved den, så vasker han ikke engang hænder. Bare fordi han tror han er sej.
    Nu sidder jeg bare og ser på kricket.
  

    tilbage til forsiden