Den 21 juli

Hrump, HRUMP, det er morgen. Jeg skal op...? Nu? hvor mange er klokken? 9, ikke mere. Må jeg ikke ligge lidt mere? kOOOm nUUUUUU. Øv øv og ti gange øv! Nå morgen nu er det morgen... Gaaaab, Nå morgen mad, gør maven glad. Hvad skal vi idag? Sejle med en af de der City Cat, og så til Southbanks, er det der der har været de der verdens udstillinger, var der ikke noget om det?
    Nå nu har vi så taget bussen ud til Universitetet, herfra skal vi tage en færge der bliver kaldt for en City Cat. Lige nu

 sidder vi ved City Cat stoppestedet. Nu kommer City Catten. Der er en masse mennesker ombord. Vi sætter os omme

 

Her er så mig der står ved en pagode.

 bagved. Nu begynder vi, den kommer hurtigt op i fart. Ooooo, mit hår står lige ud bagved. Så nu er vi her. Den sejlede godt nok hurtigt. Nå men nu er vi ved den der bank dims, her er der en kunstig strand, som jeg skal ned og bade ved. Nå men se nu her, en stor scene, der er nogen der spiller musik. Der er også nogen der danser, de danser godt. Nå, men vi går videre og ser på nogen forskellige ting. Nu skal vi endelig ned at bade. Huuu vandet er koldt. Ind igen, og så nu vil jeg ud igen, og ind igen, og ud igen. Sådan gik lang tid. Nu er mor sulten, og vi skal havde noget at spise.
    Nu har vi spist. Vi går videre for at kigge på andre ting. der er et flot gammelt hus. Der er også en god legeplads, den er god fordi at der er en lille å der løber igennem, der er nogen store sten i å'en, som jeg bruger lang tid på at hoppe rundt på. Vi skal til at hjem. Vi tager toget, men men men, der er simpelthen ikke plads til at vi kan side ned.
    Nu er vi så kommet hjem, vi skal have aftensmad NU, og vi skal have kylling og ris.
    Jeg er ret så træt, jeg tror jeg går i seng og læser.
                                                            Godnat, sov godt, hvil din dovne krop.   

Her er mor, hun står ved "stoppestedet" til færgen. Her er så den berygtede færge, City Catten. Det her er en gammel hjuldamper vi så på vores færge tur.

 

Denne her blomst står i South Banks have. Det gør den her ibis osse, den ville gerne have noget af vores frokost. Her er der så en pige der hedder Astrid, og tilfældigvis er mig, som der er ude at bade på den kunstige strand!

    tilbage til forsiden