Den 20 juli

    Nu er det så morgen. Jeg skal op og i skole. Far er taget på arbejde. Mor venter med morgenmaden. Jeg ligger i min seng og vil ikke op.
    Nå men op skal jeg så nu er jeg oppe. Huf hvor er det bare TRÆLS at man skal så tidligt op. Nå men morgen mad har guld i mund.....
    Så begynder hjemmeskolen. Vi starter med matematik. Der laver vi noget i en stor fed bog. Det er ikke sjov SÅ tidligt om morgnen.
    Så har vi svømme time. Jeg har besluttet mig for ikke at røre vandet fra kanten. Jeg ser ned på det klare vand. nej hvor jeg glæder mig. hmmmm skulle man lige stikke en tå i. Nej jeg aftalte med mig selv at ikke røre før jeg var i. Mor har kameraet klar. NU mangler vi kun lille mig. Ti, tyve, tredve, fyrre, halvtreds, tres, halvfjerds, firs, halvfems, hundrede, hundrede ti NU HOPPER JEG I, hundrede tyve JEG MÅ IKKE LYVE..... AAAARRRRR det er koldt. Op igen, i en fart. Mor nåede ikke engang at få taget billedet. Hun siger at det er det hurtigste hun nogensinde har set en komme op af vandet på, men hun kunne ikke nå at tage billedet. Så må jeg i igen. Men denne gang går jeg i, jeg hopper ikke. AAAARRRRR det er koldt, men jeg bliver i til mor har taget billedet. Og så er det ellers op. HVAD! Kameraet  tog slet ikke noget billede. HULK HULK. Så skal jeg i igen. Huffff det er koldt. Mor vent lige lidt med at tage billedet jeg skal lige helt under. En, to, tre... uuuuu, den kulde går helt ind til marven. Okay mor, nu må du godt skynde dig ret så meget med det billede.
    Nu er jeg inde for at få varmen. Vi skal til at have engelsk. Vi læser om næbdyret. Så nu er jeg blevet endnu klogere.
    Nå men nu her i sidste time har vi gymnastik. Vi går ud og kaster med bumerang. Den kommer tilbage nogen gange. men man skal godt nok passe på når den kommer, for den har eddermærme fart på.
    Nå det var den skole dag. Nu er det aften, og vi skal til at have aftensmad. Vi skal havde burgere JuHuUuUu.... Nams de smager godt.
Nå det var da vist alt for idag...
                            God nat og sov godZ Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z.

Her er så mig der er på vej ned i mit livs kuldegysning. Her er så mig der lige har været under, det var bare så hunde hamrende KOLDT!

 

tilbage til forsiden