Den 1 august

    Det er meget tidlig morgen. Jeg har ikke sovet ret meget i nat. Seks timer eller sådan. Nå men jeg er egentlig meget frisk. Jeg har bare ikke lyst til at stå op endnu. Det er for koldt så jeg bliver liggende. Nu stå mor og far op så jeg ligger mig til at læse. Jeg har ikke ligget mig til at læse før fordi at det larmer at tænde lampen og jeg ville ikke vække mor og far. Nu står jeg også op. Jeg trækker i tøjet. Så nu fryser jeg ikke mere.
    Vi skal ned at have morgenmad nu. Der er et stort tag selv bord kan jeg se. Jeg tager en masse ting, blandt andet en pandekage og en lille yoghurt. Uhm nams morgenmaden smagte rigtig rigtig mega gega godt.
    Vi skal op i bjergene i dag så nu kører vi. Vi kører en lang slingre slingre vej. Der er hele tiden vejskilte hvor der står at nu bliver vejen til en etsporet vej de næste 100 meter, og nu skilt med at nu stopper den etsporede vej. Ikke umagen værd at lave så mange skilte. Nu kunne det godt tyde på at vi snart er fremme. Ja nu er vi der.
    Vi skal ud og gå en tur, og på den tur kan man  gå i trætoppene. Men først skal vi igennem et stykke skov og det begynder vi på nu. Nu har vi gået et stykke tid og er kommet til trætopvandringen. Det er bare en lille smal hængebro man skal gå på. Der må også kun være 6 personer på ad gangen og det er der nu. Så vi går ned og kigger på et stort stort hult træ. Far går ind i det for at tage billeder. Så kommer der en dreng på min alder. Han kigger ind i hullet i træet, og kalder på sin mor og siger "mummy there is a man in the tree". Nu kommer far ud og jeg kravler ind i træet. Der er sjovt at være her inde.
    Nu går vi så op til hængebroen igen. Der er ikke nogen mennesker på den nu så vi går ud på den. Vi går et stykke vej og kommer til et træ som man kan kravle op i ad en stige. Der vil mig og far kravle op men mor har rygsæk på og kan desværre ikke komme med. Der er lang kø til træet så vi venter lang tid. NU er det endelig vores tur. Vi kravler op til den første platform. Der er en god udsigt. Nede på hængebroen stod der et skilt med at på den første platform er vi 20 meter over jorden og på den anden er vi 30. Nu kravler vi op på platform 2. Der er en endnu bedre udsigt men der er flere som venter, så vi må nok hellere ned igen. Jeg tager dog et par billeder først så mor også kan se den gode udsigt. Det bliver hun glad for tror jeg. Nu går vi videre ad hængebroen. Endelig får vi fast jord under fødderne igen. Det gynger og svajer lidt men ikke særligt meget.
    Mens vi går hører vi på fugle, blandt andet en fugl som der hedder Green catbird. Det hedder den fordi den skriger som en kat. Den siger riooja riooja. Vi hører også på en fugl som siger som et piskesmæld.
    Vi er lige kommet til et vandfald hvor vi skal holde pause. Og i det her vandfald er der sørme vand. Vi spiser lidt nødrationer vi har med og så går vi tilbage efter lidt hyggenygge. Jeg går rask til for jeg skal bare lave stort lort nu. Nu er der 700 meter til at vi er der. Men jeg skal bare, og nu løber jeg. Jeg er lige kommet hen til toiletterne og der er en kø på 12 mennesker eller sådan. Og der er kun 3 toiletter. Nu er det endelig min tur. Det var skønt.
    Jeg går ind i en butik. Der er sådan nogen sjove fuglebamser som kan sige den lyd, som den fugl de forstiller, når man trykker dem på maven. Jeg prøver at finde far for han skal se bamserne, han er nok oppe ved nogen flotte fugle et eller andet sted. Næ der var han sørme ikke men der er godtnok en masse flotte fugle som bliver fodret. Jeg samler noget mad op fra jorden som der er faldet ned. Jeg fodrer også nogle fugle og nu kommer mor. Hun siger at far også er nede ved butikken. Jeg havde bare ikke set ham. Nu kommer far også og han tager et billede af at jeg fodrer en af fuglene. Så går vi ned til butikken og trykker på alle fuglebamsernes maver.
    Og nu tager vi så hjem. Helt hjem til Brisbane. Det er ved at blive mørkt, vi skal også have noget aftensmad. Vi har lige fået aftensmad. Vi fik pitabrød, det smagte af nams. Det også ved at være sent og jeg skal til at i seng.

Sov så godt til i morgen.

Postkort set fra en trætop.

Regnskov set fra en trætop.

Mor og far på hængebro.

 

Her sidder jeg så.

Og her fodrer jeg en rød rosella.

Her ser i en masse flotte parakitter, bl.a. den store kongeparakit.

 

 tilbage til forsiden