Den 19 juli

Så nu er det så den 19. Det er TIDLIG morgen, klokken er 9!

Far er taget på arbejde, og jeg skal i hjemmeskole. Mor har lige spist morgen mad, og nu er jeg i gang. Hvad skal vi så idag, spørger jeg. Nå så vi skal også ud og købe ind. Kan vi ikke nok gøre det først. Jamen det var da dejligt. Så nu hvor vi har bilen kan vi jo lige så godt købe stort ind.
    Vi starter med (nede i kæmpe butikken med de mindre kæmpe butikker inden i), at gå ind i en børnetøjs butik. der finder vi lidt tøj som at jeg måske kunne tænke mig, og jeg går ind og prøver det. Der er en nederdel, men den falder ned ovre mine hofter, så prøver jeg nogen bukser, men de falder også ned, da prøver jeg de samme bukser i størrelse 8, men de falder også ned. Og så går vi.
    Så vi hen for at købe stort ind, men midt i det hele skal jeg BARE på lokum. Det tager noget tid, men jeg holder mig!
    Så tager vi hjem og holder hjemmeskole, jeg har jo købt en bumerang, så vi holder gymnastik hvor at jeg kaster lidt med bumerang, vi har også mat, men på et tidspunkt går jeg sort. Nu da jeg er gået sort, ser vi nogen små Kakker-duer.
    Nå men så er det tid til at  far kommer, og der kommer han jo! Nu skal vi over hos ham der hedder John, og hans familie. Vi bliver budt inden for, og da mor og far spørger hvor de skal hænge deres jakker, siger John at de kan lægge dem hvor det skal være, for her ovre er der ikke jakker. Nå men nu får vi noget og spise, og nu, efter at vi har spist får jeg lov til at tjekke min e-mail, fordi vi har ikke et ordentligt godt net som man altid kan regne med i lejligheden. Nå men der jo mailer fra jer, tak for dem, jeg har svaret.
    Nå det er ved at være sent, vi skal jo også hjem engang, så det bliver nu - nu er vi hjemme. Jeg går lige på hovedet i seng, og lægger mig til at læse. 

Sovski godtski alske samsen.
   
   

Her er en lille "bog orm" som gik tur på min matematik bog. Her er et stort tønde træ, som jeg er ved at omfavne, men jeg kan ikke nå!

tilbage til forsiden