Den 18 juli

Så nu er det tidligt om morgnen. Jeg skal op og i bad.

Nu sidder jeg ved morgen bordet, og spiser som svært er at gætte morgen mad! Hvad skal vi så i dag. Arrr det var i dag vi skulle ud til det der dyrecenter, og til de store skove.
      Nu sidder vi i bilen, moteren begynder, og vi er på farten igen. Det tager lang tid at køre der ud, men nu er vi der. Far køber en bumerang i den butik der ligger der. Vi køber billetter til en udstilling af dyr. Det er nogen sjove billetter, de ligner nærmest små mønter. Vi putter dem i en maskine, og vi kan komme ind.
    Der er en masse sjove dyr der, og fugle. Vi går udenfor, og der er et skilt hvorpå der står at der er en vild koala, men vi kan ikke se den. Jeg bliver meget skuffet. Nå men vi går videre og der er en sød lille kænguru, som jeg prøver at håndfodre.
    Så kalder far. Han siger at mor kalder. Jeg spurter ned til hende, hun siger at hun kan se en koala. Og der sidder den jo, højt oppe i et træ og fryser. Den er godt nok bare så NUTTET.  Nå men vi går videre. Vi går ind igen, der er en masse mærkelige krybdyr. Vi går ind i en lang gang, og gæt hvad der er der. Det må godt nok være Australiens mest nuttede lille skabning. Det er et næbdyr.
    Her får i lidt undervisning, så hør godt efter her: Næbdyret er en meget MEGET gammel slægt der går millioner af år tilbage, ja faktisk er den ældste fundne del fra et næbdyr omkring 160 millioner år gammelt, og næbdyret svømmer stadig kun hunde svømning.
    Noget af det sjoveste ved et næbdyr er nok at: Når et næbdyr lige har været oppe og trække luft, og skal ned på bunden igen pruster det en helt vildt masse små luft bobler ud, og så ligger den og vender og drejer sig. Når den så er færdig med det og skal helt ned på bunden, ligger den og møver og muffer får at komme ned. Ja det ville nok være som hvis at vi skulle igennem en kæmpestor budding, og svømme helt ned til bunden. Det ser nok omtrent sådan ud.

  Her sidder jeg i en liangynge.


    Nå, men nu skal vi til at hen til de store skove. Vi kører i lang tid for at komme der hen, men det vil jo så sige at nu da vi endelig kommer derhen, er jeg skrub sulten, og sluger min mad med stor fordøjelse/fornøjelse. Så går vi en tur i en af skovene. Det er nogen mærkelige skove. Der er mange af træerne der har sådan nogen store plader som rødder. Næsten alle træerne har lianer, dem prøver mig og far at svinge os i, ÅIJOIJOI lige som Tarzan. Nå men vi kommer også hen til et KÆMPE BIG brusende vandfald, som bare er udtørret.
    Nå men hjem og spise som nogen store grise, skal vi jo oss'. Så vi tager bilen, og kører hjem. Det er dog ikke fordi vi er hjemme i mange sekunder, fordi at nu tager vi nemlig over til et pizza sted. Mums det skal blive godt med noget i maven. Vi vælger alt hvad du kan spise. Vi starter med pasta, men der spiser jeg ikke så meget. så får vi pizza, men den bryder jeg mig ikke om.:-(
Nå men hjem skal man jo, så det bliver NU.
                     Så er det aften og jeg skal sove, i min lille hængekøje.
                           
God nat med dig og dig og dig og dig og DIG


   

Her er en wallaby som fik røde øjne dengang jeg fotograferede den, så jeg måtte lave et par nye øjne. Her er en lille wallaby, er den ikke sød. Her er koalaen så, den er inde i den røde ring

 

Her er mor og mig, ved et kæmpe eukalyptustræ. Her er det brusende vandfald så. Her er en masse palme toppe.

tilbage til forsiden