Den 17 juli

Så nu skal jeg op siger mor, hun siger at jeg skal høre en fugl. Hun åbner vinduet og så kommer der en sjov sjov lyd, det lyder nærmest som Randers-regnskov. Nå men jeg skal op og i bad, vandet er alt for varmt til min smag, og hvis man laver det koldere begynder det at pive. Mmmmmmm det skal blive godt at få morgen mad, ♫av av min mave ih hvor er den sulten, den knurrer løs som en gammel sur hund♫. Nå ud af det varme bad skal jeg jo. Nu kalder mor, hvad er det hun siger; jeg skal skynde mig. ♫Skynde mig skynde mig ih hvor skal jeg skynde mig♫. Nams så er der morgen mad. Mor og far har spist, var jeg sååå langsom.
    Juhuuuuu det er i dag den dag hvor vi skal hente bilen. Nå så må jeg jo hellere skynde mig at sluge maden.
    Så nu sidder vi i toget på vej til "the middle of the city". Der skal vi først se os lidt omkring, og så.... Hov nu er vi her!... nå men bagefter skal vi finde bilen.
    Holdop her er en larm der vil noget. Nå der er en gågade, det skal blive godt med lidt ro. Juhuuu der er en souvenirs butik, faar moar kan vi ikk' nok gå der ind. Varv der er en masse flotte ting her. Orv den boomerang må jeg bare købe, den koster også kun 10 au doller, det er ca. 45 danske kr.
    Så nu henter vi bilen. Der er lang kø til det, men vi er nr. 2. Der er den, ÅÅÅ den er sej, der er alt muligt i og det er bare så sejt alt sammen.
    Nå nu skal vi ud og køre. Der var en der dyttede af far, men ham der dyttede var ikke særlig sød. Han var bare misundelig på vores bil, i kan tro den kan køre hurtigt.
     Vi kører til en blomster park, hvor der er en masse flotte planter, ja faktisk er det en stor stor botanisk have. Der er en masse palmer og alt muligt, jeg ville bare håbe at i havde været der. Der er også en masse kaktusser, men de har ikke blomster. Nå det er ved at blive mørkt, så vi skal til at hjem.
Vi skal spise på en restaurant, vi er på vej ned til den nu. Nu står vi ude foran den, nu går vi ind. Der er godt nok hyggeligt. Vi er de eneste der er der endnu. Vi vælger en menu hvor man kan spise så meget man kan proppe i sig. Jeg spiser alt hvad jeg kan, men det bliver kun til fire forretter.
    Nu er vi hjemme igen, vi har nu fået en lommelygte, så vi går ud for at se efter dyr i mørket, men vi ser kun skyggen af en ugle.
Så er der vist ikke mere at fortælle for i dag.


Sov godt og alt det der....!
 

Her er mor og JEG som går tur i en dejlig park, med en byggeplads overfor. Her er så mig, der spiser en ulækker rød pølse. Her er mor og far som der står inde i Mount Coot-tha botanisk have.

 

Her er en urtepotteblomst, der har blandet sig med en kaktus.
 

 

Her står jeg ved en forvokset julestjerne. Det her er nogen af de flotte flotte blomster der står i botanisk have.

 

 

tilbage til forsiden