Den 16 juli

Nå nu er det så den 16, dagene går da hurtigt....

Nå men det er morgen og jeg skal op, jeg vil helst ikke, men nu hopper jeg altså ud af den lune varme dejlige...... nej nu kommer jeg jo aldrig op. Nå opsedasse, pruuuuuu hvor er det koldt! Arrrr, det er dejligt at få tøj på, nå hvem er nu det der kommer, hm, det lyder som John, det ER John, hvad laver han her?  Nå nu har jeg fået tøj på, det er skønt, jeg har stadig mine uldne sokker på, hvor er mine klipsklapser, mOOOOAAAAAr, hvor er mine klipsklapser, nå de var i stuen.
G'day mate John, det betyder goddag John på Australsk. Nå han skulle hente far, nu kører de.
    Mig og mor får morgenmad, nu skal vi have hjemmeskole, men jeg er træt, så vi går en tur.... - ....der er nogen flotte fugle, men vi har desværre ikke kamera med. Vi går ned til en stor STOR stor flod, men på vejen derhen skal vi først over en stor STOR stor bro, der er tre broer, en til biler, en til tog og en til cyklister og gålister. Så kommer vi til en stor vej, men der er tilfældigvis ikke en eneste bil. Så kommer vi til floden, jeg kigger mig om, men der er ikke en eneste krokkodilse, det havde jeg ellers lige sat næsen op efter.... vrÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆl....:-(
    Nå hjemme igen, vi skal i gang med skolen. Jeg får plaget mor til at vi kan sidde udenfor, vi sidder under nogle palmer, så mor siger at skolen skal hedde palme-skolen. Nå først har vi N/T*, så skal vi have Engelsk hvor jeg læser om et Australsk dyr der hedder en Possum, så skal vi have Dansk hvor at jeg laver en bog færdig som at der hedder "Lær at sætte komma", så har vi skriv brev time, og sidst men ikke mindst har vi trut truttelut trut TRUT skoledagbogs time. Det var den skoledag, nu skal jeg ud i "regnskovs" haven.                    
Nå nu syntes mor det er blevet for koldt og siger at jeg skal ind, så jeg kan få noget te og en bolle. Mens mor forbereder det, bruger jeg tiden til at låse mig ude igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og IGEN. Så drikker vi te, så ser jeg lidt flimmerblimmer, og så går vi lige lidt ud for at se om der er nogen kæmpeflagermus, men i stedet for at se en flagermus, ser vi to store kalkuner sidde oppe på nogen tynde tynde grene i et 15 meter højt træ. Så går jeg på tisselættet, og da jeg kommer ud igen er far kommet hjem fra arbejde. Så spiser vi aftensmad, og så er det vidst det. Nej, hør her. Vi var lige ude at kigge efter Possummer, men i stedet for at se Posummer så vi kæmpe flagermus. Men så er der vist heller ikke mere at fortælle, nårre jov...!...nej ikke noget aligevel.

SOV GODT

*det betyder natur og teknik

Her er min private skolelærer som at jeg får ene undervisning af. Her er så mig som at der har travlt med at lave lektier.

På billederne ovenover ser man Palmeskolen, med lærer og elev.

tilbage til forsiden