Den 15 juli

Nå nu er det så morgen, jeg ligger i min seng og skutter mig, vi kunne jo ikke tænde varmen og væggene er næsten lige så tynde som pap. Jeg skal til at i bad, jeg har ikke lyst til at flytte mig fra sengen, men op skal jeg jo, jeg løber ud på badeværelset, det er et dejligt varm brusebad jeg får mig. Jeg kommer i tøjet, men mine tænder begynder at klaapre i munden af mig. Jeg kommer ind til mor der siger at jeg skal gå udenfor, hun siger at der er meget varmere, og faktisk er der meget meget varmere, hun kommer ud med en kop te, lidt efter stopper mine tænder med at klaapre.
    Jeg ser mig om og der er en stor flot "regnskovs" have, og i den er der en stor swimming pool. Efter at jeg har set mig lidt om kommer far, han har hentet morgen mad. Ummmm, det smager godt at få noget at spise igen. Nå men efter det smutter jeg ud igen, det er bare så dejligt varmt. Så ser jeg en papegøje der flyver lige over mit hoved. Jeg skynder mig ind til far og mor, vi finder ud af at det at det var en "Red Winged Parrot" oversat til dansk, en "Rød Vinget Parrekit". Vi så også en kalkun fugl som hedder "Australian Brush-turkey".
    Nu lidt senere på dagen tager vi på indkøbstur, vi kommer over til indkøbscenteret, det er bare en kæmpe butik med en masse små butikker inden i. Nå, vi får købt hvad vi skal og tager hjem igen.
     Nu er vi hjemme fra indkøbsturen, det er ved at blive mørkt, men vi sætter os ud. Far og mor får sig en bajer! mens jeg nøjes med at skrive dagbog på den bærbare.
    Nå men nu skal vi have aftensmad, men vi kan ikke få komfuret til at du, så kommer der en mand som viser hvordan man skal gøre, og så kan han også sætte varme på, så i nat skal vi ikke fryse!  
    Vi har har lige været uden for for at kigge efter noget som hedder en "Possum", vi så ikke nogen, men til gengæld så vi to ugler som vi nok tror er en "Powerful owl", det var mørkt så vi er ikke helt sikre. 
 

Nu er dagen gået, godnat og sov godt.

Her er så indgangen til vores lejlighed.

Her er den skønne pool som jeg skal i i morgen.

Det her er blot nogen  af de helt vildt flotte blomster der er her i haven.

 

 

Her er så en lille gækko som der har bosat sig i det askebæger uden for vores hus.

Hvis man ser godt godt efter er der en fugl henne ved hegnet, brug nu øjnene.

 

 

tilbage til forsiden