Den 13-14 juli

Det er i dag den dag hvor vi flyver fra lille Danmark til store Australien.

Vi flyver fra Tirstrup kl. 845, til København hvor vi lander kl. 920, så flyver vi fra København til Singapore kl. 1130, vi lander i Singapore kl. 530 den 14 juli, så flyver vi til Brisbane kl. 1050 hvor vi lander kl. 2005 . Turen tog i alt 27 timer.

Nu stiger vi så ombord, her skal vi flyve, alt gik nemt med at komme igennem alle de der bib bib maskiner, og vores tasker fejlede heller ikke spor. Nu sidder vi så i flyveren, det er ikke nogen speciel luksus fly, faktisk helt almindeligt. Det er en kort flyvetur, kun på 20 min.. Så nu letter vi, jeg tygger løs på mit tyggegummi så jeg ikk' for propper i ørene. Nu er vi oppe i en højde hvor vi må spænde sikkerhedsselerne op... NU KOMMER VI AUSTRALIA. Så nu lander vi igen, den tur gik godt nok hurtigt.
     Så nu går vi ud, vi fræser igennem lufthavnen. Nu bliver vi tjekket, JEG blev stoppet ved noget i min taske, så jeg går hen til dem og mens jeg går derhen bliver jeg mere og mere bleg, så nu er jeg der, jeg raver lidt i min taske, mit penalhus bliver åbnet nu, så ser de min lille børnesaks og så skal de MÅLE den, hvad giver i mig, min lille børnesaks og mig, MORDERE!  Nå men nu da de havde målt den får jeg den igen, og får lov til at gå.
    Nu sidder vi i the flyver, det er en lang tur vi skal ud på nu, ja den varer faktisk 11 timer. Ej jeg får først øje på det nu, der er et lille FJERNSYN, i armlænet er fjernbetjeningen, der er oss' en telefon, er det bare sejt eller er det bare sejt, (beklager vi ikke ringede til nogen men det var DYRT.) Nå nu kommer der de små stewardesser, ej hvor er de flotte, og mega gega tynde, de har små fine kinesiske kjoler på, nu er de ud for os, orv vi får høremuffer, det er til fjernsynet, jeg synes det er sejt. I hver stol ligger der et tæppe og en pude, det her er et vildt godt fly, nå men jeg går i gang med at udforske fjernsynet, det er ikke bare et fjernsyn, der er spil, radio, video og noget mere som jeg ikk' ved hvad er.
Så nu kommer stewardesserne igen, hvad er det nu de har, tihi det er et par sokker, og en tandbørste med en lille tandpasta. 
    Nu letter vi, det her bliver en lang tur... - ...efter vi er landet: Det meste af tiden brugte jeg på at se film og spille, så fik vi lidt mad, og så spiller eller ser jeg film igen.
    Så nu er vi i den næste lufthavn Singapore, her skal vi være i 5 timer, sætter os på nogle stole for at sove lidt, men lige ved siden af er der en pizzabar så der bliver vi ikk' længe. Så sætter vi os et andet og mere fredeligt sted, hvor jeg lægger mig på gulvet, og så sover jeg ellers i 2 timer, det var så osse det eneste jeg sov på en tur på 27 timer. Nå, men nu skal vi ind og tjekkes for farlige ting, der får de øje på min saks igen, og så bliver den konfiskeret.
    Så nu flyver vi den tredje og sidste tur, hvor jeg har kvalme.....efter turen..... derfor spiser jeg kun en bolle, ellers bruger jeg næsten hele turen på at spille et PoKeMoN spil, det eneste andet jeg lavede var at se 41 min. af en film der hed "Big Mama".
    Så nu skal vi over og hente min konfiskerede saks, men den er ikke kommet endnu, så vi går over til det sted hvor man finder kufferterne det går nemt, de er der næsten med det samme, så går mor over for at hente min saks, og den er der sørme. Så skal vi stå i en lang lang kø for at komme til en til, det skal vi bare på grund af at vi har 4 æbler, og så smider han dem bare UD!
    Nå men nu går vi videre ud til et sted hvor der er helt vildt mange som der venter på nogen, der er en der hedder John (han boede hos os sidste år, pga. noget med universitetet) han kører os til vores lejlighed.
    Inde i lejligheden er der hundekoldt fordi der ikk' er noget varme på. Vi ser lidt australsk fodbold, og så går vi ellers i seng..... GODNAT......!    

Her sidder jeg, jeg sidder i vores luksus fly, hvor der er et lille fjernsyn som oss' er spillemaskine, radio og video. Her er mor og far, da der var taget et billede af mig, skulle de jo oss' have et, ellers ville de jo nok begynde at flæbe.

 

Her er vores lille fjernsyn mm.

Her er fjernbetjeningen mm. og høremuffen.

Her er så telefonen, beklager vi ikke ringede.

tilbage til forsiden